Първоначално публикувано от alfata1971
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със сензора и друго !!
Collapse
X
-
И така ,колата хвърчи и лети !!! Без да пуши черен дим,без да гасне мотора и без да свети чека.Проблема е бил...4 бг дюзи.Обаче да ви кажа сега нещо ! !! Много е важно човек да попадне на друг човек ,който разбира (мАйстор ).Иначе ви благодаря на всички ,които ми дадохте съвет.Чакам със нетърпение да съмнение и да е яхна.Просто този мотор е много добър.Поздрави на Коко без който нямаше да се справя.алфата 666
Comment
-
Първоначално публикувано от alfata1971 Покажи съобщениеИ така ,колата хвърчи и лети !!! Без да пуши черен дим,без да гасне мотора и без да свети чека.Проблема е бил...4 бг дюзи.Обаче да ви кажа сега нещо ! !! Много е важно човек да попадне на друг човек ,който разбира (мАйстор ).Иначе ви благодаря на всички ,които ми дадохте съвет.Чакам със нетърпение да съмнение и да е яхна.Просто този мотор е много добър.Поздрави на Коко без който нямаше да се справя.
Айде много безаварийни!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от alfata1971 Покажи съобщениеИ така ,колата хвърчи и лети !!! Без да пуши черен дим,без да гасне мотора и без да свети чека.Проблема е бил...4 бг дюзи.Обаче да ви кажа сега нещо ! !! Много е важно човек да попадне на друг човек ,който разбира (мАйстор ).Иначе ви благодаря на всички ,които ми дадохте съвет.Чакам със нетърпение да съмнение и да е яхна.Просто този мотор е много добър.Поздрави на Коко без който нямаше да се справя.
И още нещо - как ще ги измериш с манометър ЕКО? Тук ниското налягане не е като при JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеАми проблемните дюзи се ловят с МЕС - има корекция на впръскването. Ма много хора не го гледат въобще. И как така при близо 1200 бара, 10 се оказаха фатални? А до 1450.
И още нещо - как ще ги измериш с манометър ЕКО? Тук ниското налягане не е като при JTS
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКое как да ги измеря с манометър?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеПост №29. Преди това той говори за ВН, а и датчик за НН няма
В пост 31 говоря за мерене налягането на изхода на помпата за ниско налягане.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment